Egészségmegőrző növények

Egészségmegőrző növények, betegségek megelőzésére..

Számos ilyen növényünk gyógynövényünk létezik.

Csak egy csokorral a rákmegelőző növények közül:

 

FokhagymaFokhagyma - A csodálatos fokhagyma - rákellenes - A fokhagymát a szív- és érrendszer gyógyításán túl, az antibakteriális és a gyomorfekély ellenes hatása miatt is értékelik. - vérnyomás csökkentő.

 

 

 

 

 

Erős paprikaErős paprika - Mind a friss és szárított paprika kivonatok rendkívül hatékonyak a rákos sejtek elpusztításában. 

 

 

 

BrokkoliBrokkoli - A brokkoli sok vitamint tartalmaz, leginkább béta-karotint (pro-A), folsavat (B9) és aszkorbinsavat (C), de jelentős a tiamin (B1), riboflavin (B2), niacin (B3), kalcium, és vastartalma is. Fontos szerepe van a rákmegelőző étrendben.

 

 

 

Zöld teaZöld tea - Tapasztalati tények igazolják:az immunrendszer erősítése, fogszuvasodás, fogínybetegségek elleni védekezés, rákmegelőző hatás, szív és érrendszeri betegségek megelőzése

Napi egy csésze Zöld tea, betegséget távol tartja!

 

 

 

GránátalmaGránátalma - Számos beteg igazolta rendkívüli gyógyító-megelőző hatását az érrendszeri és rákos betegségek esetén. A legismertebbek napi egy pohár gránátalmalé fogyasztása egy év alatt az érfali lerakódásokat csökkenti.

 

 

 

 

Flavin7 Flavonoidok

Flavin7 összetevői

 

A flavonoidok főleg az emésztő- és keringési rendszerben hatnak.
Megkötik a szabadgyököket, a sejtfalakban gátolják a zsírsavak oxidációját, csökkentik az LDL koleszterin arányát, azaz mérséklik az érelmeszesedés veszélyét.
Kiemelkedően pozitív hatást gyakorolnak a szív- és érrendszerre azáltal, hogy növelik az érfalak rugalmasságát, csökkentik a koleszterinszintet, és a vérrög képződést. Védőhatást fejtenek ki a trombózis ellen.
0.017 mp